Tenisačico napol golo nesli iz kluba

Foto: EPA
Foto: EPA
Urszula Radwanska, sestra slavnejše Agnieszke Radwanske, je ob proslavljanju rojstnega dne bodočega svaka pregloboko pogledala v kozarec.
Oglej si celoten članek

Praznovanje Davida Celta, izbranca nekdanje številke dve svetovnega tenisa Agnieszke Radwanske, se je slabo končalo za sestro slavne tenisačice, 94. igralko sveta, Urzsulo Radwansko.

Mlajša sestra nekdanje finalistke Wimbledona (2012) je po poročanju poljskih medijev pretiravala z mešanjem vodke in šampanjca Moët & Chandon, zato je morala klub zapustiti v naročju moškega prijatelja, pri čemer je 24-letnica dodobra razgalila svojo zadnjo plat.

Več fotografij si lahko ogledate TUKAJ

Mlajša od obeh sester Radwanska je letošnjo sezono,v kateri je zbrala 33 zmag in 26 porazov, zaključila na 94. mestu lestvice WTA. Zaigrala je v enem finalu, in sicer na turnirju serije International v Instabulu, kjer je bila od nje boljša Lesia Tsurenko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.