Slavna teniška lepotica potrdila rojstvo otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dolgonoga bivša teniška igralka Ana Ivanović je na družbenih omrežjih danes potrdila rojstvo tretjega otroka, tudi tokrat sta s partnerjem pozdravila fantka. Imena še nista razkrila.
Oglej si celoten članek

O tem, da je Ana Ivanović, ki je v zvezi s slovitim bivšim nogometašem Bastianom Schweinsteigerjem, rodila drugega otroka so med vikendom razpisali srbski mediji, zdaj pa je novico z domiselnim videom na Instagramu potrdila tudi sama. Skupaj s partnerjem sta sporočila, da sta se razveselila fantka in "da sta zdaj z Bastianom v številčno podrejenem položaju". Za 35-letno nekdanjo izvrstno teniško igralko in 38-letnega nekdanjega nemškega reprezentanta je to še tretji otrok, vsi trije so fantki. Prva dva slišita na ime Luka Schweinsteiger Ivanović oz. Leon Schweinsteiger Ivanović, imena tretjega pa par še ni delil z javnostjo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.