Teniška poslastica v Šanghaju

Foto: Epa nadal federer laver cup
V finalu teniškega turnirja v Šanghaju z nagradnim skladom 5,925 milijona dolarjev bodo gledalci lahko spremljali četrto letošnjo klasiko med Špancem Rafaelom Nadalom in Rogerjem Federerjem.
Oglej si celoten članek

Rafael Nadal, prvi igralec sveta, je v polfinalu s 7:5 in 7:6 (3) premagal Hrvata Marina Čilića, Federer, drugi na lestvici ATP, pa je bil s 3:6, 6:3 in 6:3 boljši od Argentinca Juana Martina del Potra.

Legendarni Švicar se je z odlično igro, predvsem pa z odličnimi servisi, Argentincu, ki je igral s poškodovanim zapestjem, oddolžil za poraz v četrtfinalu odprtega prvenstva ZDA, kjer mu je Del Potro preprečil polfinalni obračun z Nadalom. Švicar si je s 17. zmago v 23. medsebojnem srečanju zagotovil sedmi letošnji finale, v katerem ga čaka veliki tekmec.

Za Španca bo to deseti letošnji finale, priboril si ga je proti četrtemu nosilcu Čiliću, ki je v šestem medsebojnem dvoboju s trenutno prvim igralcem sveta petič zaporedoma izgubil.

ATP Masters 1000, Šanghaj, polfinale:

Rafael Nadal (Špa/1) - Marin Čilić (Hrv/4) 7:5, 7:6 (3)
Roger Federer (Švi/2) - Juan del Potro (Arg/16) 3:6, 6:3, 6:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.