Teniška zvezdnica objavila, kako izgleda test koronavirusa

Foto: instagram
Nič kaj prijetno.
Oglej si celoten članek

Štiriintridesetletna ruska teniška igralka Svetlana Kuznjecova je opravila test za koronavirus, vse skupaj pa se je odločila deliti s svojimi sledilci na družabnih omrežjih.

Na objavljenem videu je tako moč videti, kako zdravstveni delavec jemlje dva brisa, enega iz obeh nosnic, drugega iz grla. Vzorci so bili nato pospravlejni v posebne epruvete in poslani na podrobnejšo analizo. Postopek ni videti nič kaj prijeten.

Izkušena tenisačica se sicer trenutno nahaja na 32. mestu WTA računalniške lestvice, v svoji karieri pa je osvojila 18 posamičnih tunirjev. Teniška sezona je trenutno prekinjena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.