Teniški igralec: Ne morem več, 250. imam koronavirus

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Francoski teniški igralec nima sreče z zdravjem.
Oglej si celoten članek

Francoz Benoit Paire je tri tedne pred Odprtim prvenstvo Avstralije v Melbournu znova oddal pozitiven test na koronavirus. Šestinštirideseti igralec sveta je na instagramu objavil novico, da se je ponovno znašel v karanteni.

"Zdravo, sem Benoit Paire in sem 250. pozitiven na koronavirus. Iskreno povedano, ne vzdržim več ob tem covid sra... Psihično se ne počutim dobro zaradi vseh teh samoizolacij in časa, ki ga moram po vsem svetu preživeti v hotelskih sobah. Zaradi koronavirusa imam težave z nosom. To leto je bilo težko, novo pa se je začelo na enak način," je zapisal Paire in dodal, da je dvakrat cepljen in da podpira cepljenje, a ne vidi več pravega smisla, če vsakič konča v karanteni.

Paire je zaradi covida že moral izpustiti zadnji grand slam v New Yorku, ko je zbolel le nekaj dni pred začetkom turnirja.

V zadnjih dneh je bilo sicer pozitivno precejšnje število teniških igralcev in igralk: Rafael Nadal, Andrej Rubljev, Denis Shapovalov, Belinda Bencic, Ons Jabeur, Emma Raducanu ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:18 29. December 2021.

    Čudno, saj je zaščiten?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.