Tepel dekle, nato se je vmešal MMA borec

Foto: youtube nasilje
Nekdanji MMA borec se je lotil 'junaka', ki je pretepal dekle.
Oglej si celoten članek

Pred znanim sarajevskim klubom Dorian Gray so nadzorne kamere zabeležile incident v katerem je moški na parkirišču za lase vlekel dekle, nato pa jo je nekajkrat tudi udaril. Na vse skupaj se je odzval lastnik kluba, gre za nekdanjega MMA borca Denisa Stojnića, ki je moškega hitro spravil na tla. Pristopili so tudi zaposleni v klubu in ju ločili.

"Ko sem na nadzornih kamerah videl, da ogromen moški, ki je fizično celo večji od mene, s pestjo udarja žensko v glavo, sem takoj stekel ven in dekle zaščitil pred nasilnežem. Obvladal sem ga, nato pa smo žensko pospremili do taksija, ona pa incidenta ni želela prijaviti policiji," je za portal Klix.ba dejal Stojnić. 

"Na žalost je v naši domovini vedno več nasilja nad ženskami, moja dolžnost kot lastnika objekta pa je, da se vsi v njem počutijo varno. Še zlasti to velja za ženske, gre za slabotnejši in nežnežnejši spol, to so hčerke, sestre, matere," je še dodal Stojnić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 08:39 4. Januar 2019.

    Bravo, vsa čast takemu človeku. Strahopetnega pedra pa nalomit, da si bo zapomnil kako je, če se spravljaš na šibkejšega!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.