Tepeš najboljši med Slovenci

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Smučarski skakalci so opravili drugi trening na veliki skakalnici na svetovnem prvenstvu v Val di Fiemmeju. Od Slovencev se je najbolje odrezal Jurij Tepeš, ki je s 125,5 metri v drugi seriji dosegel 12. rezultat. Najbolje je skočil Norvežan Anders Jacobsen, ki je pristal pri 130 metrih.
Oglej si celoten članek

Matjaž Pungertar je s 123,5 metra postavil 18. rezultat, Robert Kranjec je bil s 123,5 metra 22., Jaka Hvala pa je pristal pri 123,5 metra, kar je bil 24. izid kvalifikacij. Peter Prevc, dobitnik brona na srednji skakalnici, danes ni skočil.

V posameznih serijah so bili najboljši Norvežan Andres Bardal (126,0 m), Švicar Simon Amman (131,0 m) in Jacobsen (130,0 m).

Tekmovalce v sredo čakajo kvalifikacije za četrtkovo tekmo, ki se bodo začele ob 17. uri. Naslov iz Osla 2011 brani Avstrijec Gregor Schlierenzauer, ki danes ni skakal.

Pungertar brez kvalifikacij

Trener slovenske reprezentance v smučarskih skokih Goran Janus je po drugem treningu na veliki skakalnici na svetovnem prvenstvu v Val di Fiemmeju določil ekipo, ki bo v sredo nastopila v kvalifikacijah. Mesto na četrtkovi tekmi si bodo skušali priskakati Jurij Tepeš, Jaka Hvala, Peter Prevc in Robert Kranjec. Iz ekipe je izpadel Matjaž Pungertar.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.