Tepeš najboljši med Slovenci

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Smučarji skakalci v nemškem Klingenthalu ta konec tedna zaključujejo poletno sezono na skakalnicah s plastiko.
Oglej si celoten članek

Uvodno tekmo v Klingenthalu je dobil zmagovalec te serije domačin Markus Eisenbichler, ki je rojaka Stephana Leyheja na drugem mestu premagal za debelih 29,8 točk, potem ko je v finalu s 138 metri tudi postavil daljavo dneva. Tretji je bil Poljak Jan Ziobro.

Najboljši od Slovencev je bil Jurij Tepeš, ki je zasedel šesto mesto s 7,6 točkami zaostanka za Leyhejem. Robert Kranjec je bil na koncu 13., potem ko je v prvi seriji zasedal 20. mesto. Domen Prevc je v finalu s 24. skočil na 18. mesto, Tilen Bartol je z 19. padel na 21., še največ pa je žal izgubil pred tekmo najvišje uvrščeni Slovenec, Rok Justin, ki je s 14. mesta padel na končno 25. mesto. Točke je osvojil še Aljaž Osterc na 27. mestu.

V soboto bo v Klingenthalu na sporedu še finalna preizkušnja letošnje poletne sezone celinskega pokala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.