Tepeš obožuje adrenalin

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Slovenski smučarski skakalci se že začeli s pripravami na novo sezono. Jurij Tepeš je proste trenutke v natrpanem urniku izkoristil za obisk hrvaške Premanture.
Oglej si celoten članek

Eden najboljših slovenskih smučarskih skakalcev zadnjih let Jurij Tepeš si med pripravami na novo sezono polni baterije na plaži Rt Kamenjak v bližini Premanture.

Slovenski orel, ki je največje uspehe v svetovnem pokalu dosegel na letalnicah, je znova dokazal, da mu ne manjka poguma, pa naj gre za polete na največjih letalnicah sveta ali vratolomnih skokih v vodo. 

Tepeš je posnel enega tovrstnih podvigov in video delil s svojimi sledilci na družabnih omrežjih. 

xxx

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:45 28. Maj 2016.

    Naslov res naredi svoje. Ni bilo sile, pa še na noge.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.