Tepeševa osma, zmagovalki Iraschkova in Mattelova

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Francozinja Coline Mattel in Avstrijka Daniela Iraschko (231,1 točke) sta si razdelili zmago na drugi tekmi svetovnega pokala v Sočiju, tretja je bila Japonka Sara Takanaši (228,9), vodilna v svetovnem pokalu smučarskih skokov to zimo.
Oglej si celoten članek

V slovenski vrsti se je najbolj izkazala Anja Tepeš (211,5), ki je z osmim mestom prišla do uspeha kariere.

Tepeševa je z 11. mesta po prvi seriji na koncu napredovala na osmo in se prvič v karieri povzpela med najboljšo deseterico. Slovenke so danes dosegle lep ekipni uspeh. Eva Logar (205,9) je v finalu napredovala na 12. mesto, Špela Rogelj (104,8) je bila 14., Urša Bogataj je v finalu zdrsnila iz najboljše deseterice in končala na 16. mestu, Maja Vtič (197,9) pa je bila 22. Žirija tekmovanja je po prvi seriji diskvalificirala sicer najboljšo Slovenko Katjo Požun, ki je danes dosegla 17. rezultat.

Naslednje prizorišče svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske bo avstrijski Ramsau, ki bo 13. in 14. decembra gostil dve tekmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.