Terme Olimia so se razšle z Zrinskim

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Novinec v elitni slovenski košarkarski ligi se je odločil za spremembo na trenerskem mestu.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski prvoligaš Terme Olimia Podčetrtek, ki igra svojo prvo sezono med najboljšimi slovenskimi klubi, se je po pisanju spletnega portala slovenska-košarka.si razšel z dozdajšnjim trenerjem Borisom Zrinskim.

Do prekinitve pogodbe je prišlo sporazumno, pod vodstvom 61-letnega Zrinskega, ki jih je lani popeljal do prve slovenske lige, pa so Podčetrtčani v enajstih tekmah lige NKBM premagali le Rogaško in so trenutno na predzadnjem mestu prvenstvene lestvice.

V klubu se Zrinskemu zahvaljujejo za vse znanje in trenerske izkušnje, s katerimi je ekipo popeljal do zgodovinskega uspeha, v prihodnje pa mu želijo veliko trenerskih uspehov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.