Tevez izbira med prestižem in denarjem

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Carlos Tevez se počasi poslavlja od Manchester Cityja, še vedno pa ni jasno, kjer bo odlični argentinski napadalec nadaljeval svojo kariero. Na mizi ima ponudbi Milana in visokoletečega PSG-ja.
Oglej si celoten članek

Carlos Tevez je bil svoj čas celo kapetan Manchester Cityja in eden od največjih ljubljencev navijačev, a časi se spreminjajo. Argentinec se je znašel na stranskem tiru, kar so hitro izkoristili nekateri drugi evropski velikani, ki bi Argentinca radi videli v svojih vrstah. Najvztrajnejši so pri Milanu in Paris Saint-Germainu.

Prvi operativec moštva iz prestolnice Lombardije, Adriano Galliani, je pred dnevi že izjavil, da so s Tevezom že dogovorjeni o vseh pogojih sodelovanja, nato pa so se v zgodbo vključili še Parižani. Slednjim po prihodu novih bogatih katarskih lastnikov seveda ne manjka denarja in lahko kupijo praktično vsakogar.

PSG je tako pod vodstvom športnega direktorja Leonarda, sicer nekdanjega nogometaša Milana, krenil v ofenzivo z željo, da težavnega Argentinca pripeljejo v svoje vrste. Koga bo na koncu izbral Tevez, še ni znano. V sredo pa je svoje mnenje podal lastnik Milana in bivši italijanski premier Silvio Berlusconi. "Carlos Tevez je pred dilemo: prestiž ali denar. AC Milan je prestiž," je v svojem slogu dejal Berlusconi, medtem ko je Galliani pristavil: "Naša ponudba Tevezu je končna. Če mu PSG ponudi več denarja, mi ne bomo odgovarjali." Prestiž ali denar, torej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.