Tévez: ''Pretežak... jaz? To je šala''

Foto: EPA
Foto: EPA
Carlos Tévez je zanikal govorice, da so mu odgovorni v Juventusu odredili strogo dieto, s pomočjo katere bi izgubil šest kilogramov.
Oglej si celoten članek

Napadalec Juventusa Carlos Tévez je nogometaš, ki se ne boji povedati svojega mnenja. Argentinec, ki se je v preteklosti postavil po robu Sir Alexu Fergusonu in Robertu Manciniju, je odločen, da tudi v Torinu ne bo dopustil blatenja svojega imena. Pred dnevi so se namreč pojavile govorice, da naj bi bil Tévez pretežak, zato so mu v klubu zabičali, da mora izgubiti šest kilogramov.

''Še prispel nisem v Torino in že je nekdo začel štiri govorice, da sem pretežak, in da moram izgubiti šest kilogramov. To me je spravilo v smeh, saj se sploh še nisem stehtal. Pri Juventusu mi tega niso niti omenili,'' je povedal 29-letni napadalec.

V nadaljevanju pogovora z argentinskimi mediji je potrdil, da se poslavlja od reprezentance. ''Vsi vedo, kako rad igram za svojo državo, vendar tega ne bom pogrešal. Splošno znano je, da so mi bila vrata v ekipo zaprta pred nosom. Če želite izvedeti zakaj, boste morali vprašati trenersko osebje,'' je povedal Tévez, ki je za Argentino nazadnje zaigral leta 2011.

Foto: EPA messi tevez ''Očitno ima trener raje druge napadalce. Vem, da ne bom igral v Braziliji, četudi bi na zelenici počel čudeže,'' je dodal Tévez in zanikal govorice, da naj bi prišlo do nesoglasja med njim in Lionelom Messijem. ''Med nama ni bilo nikoli nobenega problema,'' je bil jasen Argentinec.

Sodišče ugodilo prošnji

Tévez bi moral pred odhodom v Italijo opraviti 250 ur prostovoljnega dela, ki mu ga je zaradi vožnje brez izpita odredilo sodišče v bližini Manchestra. Ker Argentinec kazni ni opravil, mu je grozila celo zaporna kazen.

Na Tévezovo veselje pa je sodišče ugodilo njegovi prošnji in mu namesto prostovoljnega dela odredilo denarno kazen. ''Sodišču bi se rad zahvalil za razumevanje. Cenim vso pomoč in asistenco, ki so mi jo nudili,'' je zaključil Tévez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.