Tevez za Eto'oja in evre?

Foto: Žurnal24 Bo Tevez City zapustil poleti, morda že prej ali pa sploh ne v bližnji prihodnos
Z Otoka prihajajo informacije o možnem poslu med Manchester Cityjem in Interjem, v katerem bi mesti v omenjenih moštvih zamenjala Samuel Eto'o in Carlos Tevez, Italijani pa bi dodali še "nekaj" evrov.
Oglej si celoten članek

Interjev trener Leonardo je Carlosa Teveza postavil povsem na vrh seznama svojih želja. Tako zelo na vrh, da je zanj pripravljen žrtvovati celo samega Samuela Eto'oja, ki ima sicer pogodbo do leta 2014, ob tem pa bi Milančani na račun Cityja nakazali še določeno vsoto denarja, poroča talksport, ki ne navaja točnega zneska.

Pred tedni je Tevez na klub naslovil prošnjo za odhod s stadiona Eastlands, a se naknadno premislil, po nekaterih informacijah pa so ga sinje modri pripravljeni spustiti, če si priborijo nastop v Ligi prvakov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.