Težak nokavt bivšega prvaka

Foto: Žurnal24 Robert Helenius, boks, Finska Foto: Žurnal24 Robert Helenius, boks, Finska Foto: Žurnal24 Robert Helenius, boks, Finska Foto: Žurnal24 Robert Helenius, boks, Finska

Your browser doesn’t support HTML5 video

Ta konec tedna je za glavno boksarsko zgodbo poskrbel Finec Robert Helenius, ki je v Halleju v Nemčiji nokavtiral nekdanjega svetovnega prvaka Nigerijca Samuela Petra.
Oglej si celoten članek

30-letni Peter je bil še pred tremi leti svetovni prvak v težki kategoriji WBC. V teh dneh je postal prava zvezda svetovnega spleta, ampak samo kot žrtev

V zavihku Video si oglejte deveto rundo, v kateri je prišlo do odločitve.

bolečega nokavta. V deveti rundi ga je v deželo sanj poslal Finec, čigar ime si velja zapomniti.

27-letni Robert Helenius je v profesionalni boks vstopil leta 2008 in odtlej nanizal 15 zmag, poraza pa še ni doživel. Kar 10 borb je zaključil z nokavtom, zadnja žrtev pa je prav Peter, s katerim se je Finec (njegov nadimek je Nordijska nočna mora) v Halleju v Nemčiji spopadel za medcelinski naslov v težki kategoriji po verzijah WBO in WBA.

Helenius je nase sicer opozoril že v amaterski karieri, ko je osvojil srebro na evropskem prvenstvu v Plovdivu v Bolgariji. Očitno je samo vprašanje časa, kdaj bo v ringu napadel tudi najboljše "težkaše" na svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.