Težava na prvoligaški tekmi: "Dečki, lahko malo porinete?"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Tekom tekme prve brazilske lige med Vasco da Gamo in Flamengom je prišlo do nevsakdanje situacije.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Vasco da Game Bruno Silva je zaradi poškodbe tekom tekme proti Flamengu potreboval zdravniško pomoč ter celo prevoz do bolnišnice.

Toda prišlo je do nevsakdanjega problema. Voznik nikakor ni mogel vžgati rešilnega vozila, ki je pobralo Silvo. Težavo so rešili tako, da so mu igralci obeh ekip priskočili na pomoč ter avto potiskali, dokler ni končno vžgalo.

"Mislil sem, da nas voznik zafrkava, da zgolj zavlačuje, toda nato nam je priznal, da ima težave z vžigom motorja in nas je prosil, če bi mu lahko pomagali," je po tekmi pojasnil levi bek Flamenga Rene.

Igralci obeh ekip so za svojo potezo dobili velik aplavz, ki pa ja smremljala tudi precejšnja doza smeha.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.