Težave Fiorentine s poškodbami

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski nogometni prvoligaš Fiorentina se bo moral šest do sedem tednov znajti brez nemškega napadalca Maria Gomeza, ki ima poškodovano koleno.
Oglej si celoten članek

Ob tem bo tri tedne manjkal tudi Kolumbijec Juan Cuadrado, ki si je izpahnil ramo, so danes sporočili iz italijanskega kluba. Oba sta se poškodovala na nedeljski tekmi serie A proti Cagliariju (1:1), na tekmi pa je zaradi poškodbe manjkal tudi Josip Iličić.

Gomez, bolj znan pod vzdevkom "Supermario", si je delno natrgal vezi desnega kolena, a k sreči operacija ne bo potrebna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.