Težave pred OI za Štuhčevo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ilka Štuhec izpušča superveleslalom.
Oglej si celoten članek

Ilka Štuhec je v Cortini d’Ampezzo osvojila 11. mesto na sobotnem smuku, nedeljski superveleslalom pa bo izpustila zaradi bolečin v kolenu, ki so se pojavile med smukaško preizkušnjo.

"Z ekipo se bo zdaj odpravila domov, kjer bo opravila diagnostične preiskave, s čimer bo bolj natančno znano, za kakšno vrsto poškodbe gre," so zapisali na spletni strani dvakratne svetovne prvakinje v smuku.

Ta je v preteklosti že imela veliko težav s poškodbami kolena, v ekipi pa pred odhodom na olimpijske igre v Pekingu ne želijo tvegati in  z nastopom na superveleslalomu še poslabšati zdravstvenega stanja najuspešnejše slovenske smučarke v zadnjih letih. O nastopu na tekmah v Garmisch Partenkirchnu prihodnji konec tedna se bodo v ekipi odločali po tem, ko bo več znanega o stanju desnega kolena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.