Težave tudi z gostiteljem finala lige ABA

Foto: Nebojša Tejić/ABA
Foto: Nebojša Tejić/ABA
Prvi operativec lige ABA Roman Lisac je za srbski Telegraf izjavil, da ponudba, ki jo je za organizacijo zaključnega turnirja poslal Beograd, ni dovolj visoka. Za organizacijo finala v srbski prestolnici se je sicer močno zavzel župan mesta Milovan Đilas.
Oglej si celoten članek

"Spoštujem in cenim gospoda Đilasa in njegovo željo, da bi bil Beograd domačin, toda moram reči, da je ponudba majhna in ni dobra. Potrebujemo več," je v pogovoru za srbski dnevnik Telegraf dejal Roman Lisac.

Liga ABA se je pred dnevi z našla v hudi godlji, ko je postalo jasno, da so pravila okrog mest, ki vodijo v Evroligo, zelo nejasna, zdaj pa se bo očitno zapletlo tudi pri organizaciji finala. Lisac je srbskim medijem jasno povedal, da je ponudba mesta Beograd prenizka, saj je treba v obzir vzeti tudi zavarovanje dvorane, ki ni v lasti kluba.

"Gospod Đilas nam daje le dvorano, ki je v lasti mesta. Ne daje recimo niti kotizacije, zdaj pa moram najti podjetje, ki mora zavarovati dvorano pred škodo. Je mogoče, da v Srbiji ni niti ene takšne? Ne glede na to je škoda vedno problem. Zgodi se tudi, ko Partizan igra v Evroligi," je dejal Lisac.

Đilas je ponudil le dvorano

"Beograd je še vedno v konkurenci, ampak ni logično in mislim, da se boste strinjali, da jaz iz Slovenije koordiniram in se pogovarjam s srbsko policijo glede varnosti. Đilas nam je enostavno ponudil le dvorano, mi pa jo lahko dobimo kjer hočemo," je še pristavil Lisac.

Končna odločitev naj bi padla do nedelje, poleg Beograda pa so kandidati še Skopje, Laktaši, Kragujevac in Niš.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.