The Prodigy sponzorji nogometne ekipe

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Svetovno znana glasbena skupina The Prodigy se je odločila za svojevrstno potezo. Odslej bodo sponzorji nogometne ekipe dečkov do trinajstega leta starosti...
Oglej si celoten članek

Klub iz južne Anglije, Eastleigh Reds iz Hampshirea, je dobil novega sponzorja. In to ne kogarkoli, temveč kar svetovno znano skupino The Prodigy, ki že vrsto let navdušuje z inovativno-eklektičnim pristopom k ustvarjanju glasbe.

Ekipa, ki jo sestavljajo fantje do trinajstega leta starosti, bo na svojih turkizno obarvanih dresih tako nosila tudi logotip skupine (črni pajek) in sicer na sprednji strani. Za to potezo so se vokalist Keith Flint in druščina odločili, ko so slišali, da mladeniči radi trenirajo ob ritmih njihovih uspešnic, še posebej naj bi jih navduševala pesem Warriors dance.

Trener Chris Chapman je bil seveda pozitivno presenečen nad novim sponzorjem, tudi nogometaši so dobili enkratno vzpodbudo. "Na vsakem treningu me fantje sprašujejo, ali bodo The Prodigy prišli pogledat kakšno našo tekmo," je v smehu povedal Chapman.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.