Thiago Silva: "O prihodnosti bom govoril z Zlatanom"

Foto: EPA
Foto: EPA
Branilec PSG Thiago Silva je vznemirjen zaradi verjetnega odhoda Carla Ancelottija v Madrid, o svoji prihodnosti pa se bo pogovoril kar s soigralcem Zlatanom Ibrahimovićem.
Oglej si celoten članek

Centralni branilec Parižanov Thiago Silva je priznal, da se bo o svoji prihodnosti pogovoril s soigralcem Zlatanom Ibrahimovićem. Za Brazilca je skorajšnji odhod trenerja Carla Ancelottija v Madrid zelo slaba novica, saj je bil Italijan eden glavnih razlogov, da je prišel k Paris Saint-Germainu.

"Odkar sem v Braziliji, se z Ibro še nisva slišala po telefonu. On je na dopustu in ga ne bi rad motil, saj se mora odpočiti. O tem ne govoriva prav pogosto, a ko bo prišel z dopusta, se bova gotovo pogovorila o najini prihodnosti, saj je to zelo pomembno za oba," je povedal Silva, ki se z brazilsko reprezentanco pripravlja na Pokal konfederacij na domačih tleh.

"Dvom okrog Carla ni lahko sprejeti"

"S Carlom sem vedno govoril o mojih načrtih, saj sem v Pariz prišel predvsem zaradi njega in športnega direktorja Leonarda. Dvom, ki sedaj obkroža Carla, je zelo težko sprejeti. Upam, da se bo hitro našla rešitev, saj trenutna situacija ni prijetna tudi za nas igralce. Upamo, da bomo še naprej imeli močno ekipo, ki bo sposobna konkurirati v Ligi prvakov," je končal Thiago.

Silvo so v preteklih mesecih povezovali tudi z Barcelono in povratkom v AC Milan, a je njegov agent pred kratkim zatrdil, da bo Brazilec ostal v Franciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.