Tiger Woods pravi, da ni kriv

Foto: Profimedia Tiger Woods
Nekoč prvi golfist sveta na sodišču ni priznal krivde.
Oglej si celoten članek

"Nisem kriv," je dejal Tiger Woods na obtožbo, da je maja v Palm Beachu na Floridi vozil pod vplivom opojnih substanc. Pričakuje se, da bo zdaj izjasnil za krivega nekoliko manj resnega prekrška nevarne vožnje in se vključil v 12-mesečni rehabilitacijski progran.

Nekdanjega prvega igralca sveta v golfu so maja policisti aretirali, Woods pa se je za svoje početje kasneje opravičil in dejal, da je šlo za 'nepričakovano reakcijo na predpisana zdravila'.

Vzorec odvzete krvi je pokazal, da je imal v telesu sredstvo proti bolečinam Vicodin in antidepresivno zdravilo Xanax, ni pa bilo sledu o alkoholu. Woods se tokrat sicer ni pojavil na sodišču v Palm Beachu, v njegovem imenu se je na obtožbo odzval njegov odvetnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.