Tik pred ekipno tekmo skakalk pozitiven korona-test v naši reprezentanci

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Trener naših skakalk Zoran Zupančič je bil pozitiven na novi koronavirus.
Oglej si celoten članek

Na današnjem testiranju na svetovnem prvenstvu v Oberstdorfu je bil glavni trener ženske reprezentance v smučarskih skokih Zoran Zupančič pozitiven na novi koronavirus. Kot so še sporočili iz Smučarske zveze Slovenije (SZS), so bile vse slovenske reprezentantke na čelu s svetovno prvakinjo Emo Klinec negativne in bodo danes napadale novo kolajno.

Foto: Epa ema klinec

V popoldanskem času bo Zupančič opravil še PCR-test, katerega rezultati bodo znani v soboto zjutraj. Zupančič je tako do nadaljnjega v samoosamitvi, zato bo na današnji ekipni tekmi slovenske skakalke vodil njegov pomočnik Anže Lavtižar.

V skladu s strogimi protokoli za zajezitev okužb s covidom-19, ki jih je sprejela slovenska smučarska zveza, rizičnih stikov ni bilo, so še zapisali pri SZS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.