Tik pred začetkom evropskega prvenstva hud udarec za Slovenijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Celjani in slovenska reprezentanca ostali brez krožnega napadalca Žabića.
Oglej si celoten članek

Državni rokometni prvaki iz Celja bodo v nadaljevanju sezone morali igrati brez 24-letnega krožnega napadalca Stefana Žabića. Celjani so jesenski del prvenstva sklenili z zmago proti Škofljici, med katero pa si je Žabić strgal Ahilovo tetivo, je sporočil klub. Žabić je sicer tudi na reprezentančnem seznamu za januarsko evropsko prvenstvo.

Žabića po operaciji v celjski bolnišnici čaka dolga rehabilitacija. Koliko časa bo odsoten z igrišč, iz celjskega kluba niso sporočili. A okrevanje po diagnozi strgane Ahilove tetive zahteva večmesečno rehabilitacijo.

Foto: Profimedia Stefan Žabić

Celjane v naslednjem tednu čaka še tekma slovenskega pokala, potem pa je na vrsti reprezentančni premor. Celjani bodo prezimili na drugem mestu prvenstvene lestvice do začetka februarja, ko bo Celje gostovalo pri vodilnem Trebnjem.

Na Žabića pa na bližajočem se EP v Nemčiji ne bo mogel računati niti slovenski selektor Uroš Zorman. Krožni napadalec je bil sicer uvrščen na Zormanov reprezentančni seznam. EP bo na sporedu med 10. in 28. januarjem 2024.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.