Tik pred začetkom sezone! Šok v nemški skakalni reprezentanci

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Neverjetno: tik pred začetkom nove skakalne sezone so v nemškem taboru ostali v šoku.
Oglej si celoten članek

Iz nemškega skakalnega tabora prihajajo nevsakdanje in nič kaj pričakovane novice. Glavni trener ženske skakalne ekipe Maximilian Mechler je tik pred začetkom sezone odstopil z mesta glavnega trenerja, so sporočili iz Nemške smučarske zveze. Njegove naloge je prevzel Thomas Juffinger, so še dodali. Ta naj bi v vlogi začasnega trenerja deloval čez celotno sezono 2023/2024. Prvi tekmi za dekleta bosta 2. oz. 3. decembra v norveškem Lillehammerju.

Danes 40-letni Mechler, sicer nekdanji smučarski skakalec, je v sporočilu za javnost zapisal, da je užival v delu s to ekipo, a da je v zadnjih tednih ugotovil, da se ekipi ne približuje več na način, ki je potreben za uspeh. Dodal je, da je prepričan, da je to korak v pravo smer. Mechler sicer ostaja v smučarskih skokih, deloval bo v mlajših moških kategorijah nemške reprezentance, so še sporočili z zveze.

V sezoni 2023/24 jedro nemške ženske reprezentance sicer sestavljajo Anna Rupprecht, Selina Freitag, Luisa Goerlich, Pauline Hessler in Katharina Schmid.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.