Tik pred začetkom svetovnega prvenstva menjava v slovenski reprezentanci

Foto: Profimedia
Namesto poškodovanega Podlipnika bo na hokejskem SP nastopil Stojan.
Oglej si celoten članek

Slovenska hokejska reprezentanca, ki jo v soboto čaka prva tekma na svetovnem prvenstvu elitne skupine v Rigi proti Švici, je tik pred zdajci doživela spremembo v igralskem kadru.

Poškodovanega branilca Matica Podlipnika je zamenjal Nejc Stojan, so sporočili s Hokejske zveze Slovenije. Podlipnik je moral nastop odpovedati zaradi zlomljenega rebra. Stojan, branilec Olimpije, je že v četrtek prispel v Rigo in vadil s soigralci.

Foto: Profimedia Matic Podlipnik

Za začetek SP slovenske igralce čakata dve tekmi "za kosilo" z začetkom ob 11.20 po slovenskem oziroma uro pozneje po lokalnem času (v soboto Švica, v nedeljo Kanada), po dnevu premora nato v torek popoldne Norveška, v četrtek popoldne sledi Češka.

V petek Slovenija nato igra proti domačinom iz Latvije, po prosti soboti, 20. maja, pa še zadnji tekmi v nedeljo s Slovaško in v ponedeljek, 22. maja, s Kazahstanom; ta tekma bo edina, ki jo bo Slovenija na SP igrala v večernem terminu.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.