Tim Matavž do prve članske lovorike

Foto: EPA
Foto: EPA
Za Tima Matavža se končuje krasen vikend. Na velikonočno nedeljo je njegov PSV osvojil prvo lovoriko po štirih letih in Primorec svojo krstno člansko. Če bi le igral še kako minuto več ...
Oglej si celoten članek

PSV je v Rotterdamu na finalu pokala osvojil svojo prvo lovoriko po letu 2008. Ekipa nekdanjega asa Barcelone Philipa Cocuja je premagala Heracles s 3:0. Ola Toivonen, Dries Mertens in Jeremain Lens so bili strelci. Tim Matavž je srečanje začel na klopi, z nje pa na travnik odkorakal v 80. minuti. Za udarnega slovenskega napadalca je bila to tudi prva članska lovorika v karieri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:18 8. April 2012.

    http://www.tekmovalen.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.