Tim zabil dva gola, a ostal brez Evrope

Foto: EPA Tim Matavž je dal dva gola. Drugega za podaljšek. A so vseeno izgubili. (Foto: E
Tim Matavž je zavrnil Napoli in ostal brez Evrope, saj je z Groningenom po pravi drami v nizozemskih kvalifikacijah ostal brez Evropske lige. Po enajstmetrovkah grejo v Evropo igralci Haaga.
Oglej si celoten članek

Nogometaši nizozemskega prvoligaša Den Haaga so si v dodatnih tekmah priigrali nastop v prihodnji sezoni Evropske lige. Klub slovenskega reprezentanta Aleksandra Radosavljevića je bil v odločilni tekmi za zadnje mesto, ki je vodilo v evropska tekmovanja, po enajstmetrovkah boljši od Groningena, za katerega igra Tim Matavž.

Den Haag je na prvi tekmi zmagal 5:1, na nedeljski povratni pa je bil po rednem delu Groningen (Matavž je zadel za 1:0 in v 88. minuti z bele točke za 5:1) boljši z enakim izidom. V podaljšku ni bilo odločitve, pri izvajanju enajstmetrovk pa so bili uspešnejši Radosavljević in soigralci (4:3) ter si priigrali prvo evropsko tekmovanje po letu 1987. Ker je Matavž, ki je sezono sklenil s 17 zadetki, pred dnevi zavrnil Napoli, bo tako v naslednji sezono znova brez Evrope.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.