Tina Andrei: Včasih bi ti primazala klofuto

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Stvari v ekipi Tine Maze gredo očitno na bolje.
Oglej si celoten članek

"Včasih sovražim vsako neumno besedo, ki jo rečeš. Včasih ti hočem primazati klofuto na obraz," bi bil približen slovenski prevod besedila z začetka pesmi True Love (Resnična ljubezen, op. a.) izvajalke Pink. Tina Maze je na svojem Twitterju omenjeno pesem (s povezavo na skladbo) posvetila vodji svoje ekipe in življenjskemu sopotniku Andrei Massiju. V refrenu pevka seveda začne govoriti o "resnični ljubezni".

Pini prinesel spremembo na bolje

Mazejeva je že takoj po prevzemu trenerske taktirke Maura Pinija iz rok Walterja Ronconija izpostavila izboljšanje vzdušja v njej podrejeni ekipi, ki naj bi bilo zaradi slabših rezultatov v letošnji sezoni pred novim letom že malce načeto. 

Ob tem je bila izjemno zadovoljna nad Pinijevo zavzetostjo. Poudarila je, da je Massi opravil pomembno delo s tem, ko ga je pripeljal v ekipo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:09 21. Januar 2014.

    "Stvari v ekipi Tine Maze gre očitno na bolje." GREDO očitno na bolje..... Sramota in vaša slovnica :((((

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.