Tina bo tekmovala v Zagrebu

Foto: EPA
Foto: EPA
Organizatorji tradicionalne "Snežne Kraljice" v Zagrebu so danes dobili zeleno luč s strani mednarodne zveze FIS za organizacijo ženskega in moškega slaloma v začetku januarja.
Oglej si celoten članek

Današnja snežna kontrola FIS je potrdila, da so organizatorji tekem na zagrebškem smučišču Sljeme pripravili zadostno količino snega, ki bo ob predvidenih padavinah v naslednjih dneh omogočila nemoteno izvedbo dveh slalomov za svetovni pokal.

Dekleta bodo v okviru VIP Snow Queen Trophy nastopila v slalomu 4. januarja, fantje pa dva dni pozneje. Navijači Tine Maze bodo tako imeli priložnost, da šampionko iz Črne na Koroškem spremljajo v živo v hrvaški prestolnici že čez dober teden dni.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.