Tina kot Lindsey: v novi sezoni z bivalnikom

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Tina Maze, drugouvrščena v seštevku svetovnega pokala alpskih smučark minule zime, je v Odrancih dobila ključe avtodoma podjetja Carthago, ki so ga izdelali na osnovi fiata ducata, ekipa Mazejeve pa ga je že preizkusila v prejšnji sezoni v Ofterschwangu in Schladmingu.
Oglej si celoten članek

Tina Maze, dvakratna zaporedna najboljša slovenska športnica, se je tako pridružila Američanki Lindsey Vonn, ki je osvojila veliki kristalni globus v minuli sezoni in je že doslej uporabljala bivalnik. Avtodom z dovoljeno maso 3,5 tone, ki v dolžino meri 6,85 metra, je Mazejeva dobila v uporabo za dve leti, saj je vsaj za toliko časa Carthago sklenil sponzorski dogovor o sodelovanju s slovensko športno zvezdnico.

Foto: Facebook Fiat ducato

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:43 26. April 2012.

    no ja.... pri slikah se pa res niste potrudili.... Ducato že kar nekaj let drugače izgleda... sicer pa... http://www.carthago.com/de/startseite.html

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.