Tina Maze 10., Maria najboljša

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Tina Maze se je skupaj s smučarsko karavano iz Rusije preselila v Bolgarijo, kjer je dosegla deseti čas na treningu smuka.
Oglej si celoten članek

Nemka Maria Höfl-Riesch je bila najhitrejša na prvem treningu smuka v Banskem. Nemka, zmagovalka zadnje smukaške preizkušnje v Sočiju, je za 52 stotink sekunde premagala vodilno v skupnem seštevku svetovnega pokala in že dobitnico smukaškega kristalnega globusa Američanko Lindsay Vonn, tretji čas pa je dosegla še ena Američanka Laurenne Ross.

Tina Maze je za najhitrejšo zaostala točno dve sekundi, kar jo je uvrstilo na deseto mesto. Ilka Štuhec je dosegla 16. (+2,50), Maruša Ferk pa 35. čas (+4,55). Smukaška preizkušnja bo na sporedu v soboto, dan pozneje bo v bolgarskem zimskošportnem središču še superveleslalom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.