Tina Maze Armanijev model

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Najboljša slovenska smučarka Tina Maze je v svojem blogu zapisala, da je v ponedeljek zvečer odpotovala v Milano, kjer bo spoznala slovitega modnega oblikovalca Giorgia Armanija.
Oglej si celoten članek

"Z navdušenjem vam sporočam, da sem izbrana za Armanijev EA7 model," je v blogu na svoji spletni strani zapisala najboljša slovenska smučarka Tina Maze. Črnjanka, ki na tradicionalnem uvodu sezone v Söldnu na veleslalomu ni začela po svojih pričakovanjih, je še dodala: "Ker nam je odpadla tekma v Leviju, lahko danes potujem v Milano, kjer bom spoznala G. Armanija ter ostale športnike (Rafael Nadal, Federica Pellegrini, Christof Innerhofer), ki so vpleteni v to čudovito modno zgodbo. Navdušena sem!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:09 8. November 2011.

    Če bo nadaljevala tako prepotentno in zraven nje še Berlusconi,bo na koncu delala lahko reklamo samo še Whiskas in Gavrilovič?

  • 22:31 7. November 2011.

    tina, zmeni se z njim, da kupi muro... :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.