Tina Maze za slovo posnela seksi fotografijo

Foto: Tina Maze/Twitter
Foto: Tina Maze/Twitter
Najtrofejnejša slovenska smučarka je na zanimiv način pomahala v slovo dvema naslovoma.
Oglej si celoten članek

V teh dneh so oči slovenske smučarske javnosti uprte v Ilko Štuhec, ki bo ta konec tedna na svetovnem prvenstvu v St. Moritzu lovila vrh na tekmah v alpski kombinaciji in smuku.

Na SP pred dvema letoma je imela Slovenija drugo adutinjo, v svoji zadnji sezoni je tekmicam lekcijo odčitala Tina Maze. V Beaver Creeku se je povzpela na najvišjo stopničko v omenjenih disciplinah ter je tako aktualna svetovna smukaška in kombinacijska prvakinja.

Era Tine Maze se v teh dneh torej izteka, slovenska šampionka pa se je od obeh naslovov poslovila na zanimiv način - ob odprtem oknu se je fotografirala, odeta le v brisačo.

"Zadnji dnevi kot aktualna svetovna prvakinja v smuku in kombinaciji," je na družbenem omrežju zapisala Črnjanka in poslala ljubezen v Beaver Creek, prizorišče svetovnega prvenstva pred dvema letoma.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 20:05 10. Februar 2017.

    izRODEk@,ampak se pa močno strinjam s teboj,sploh nimam kaj dodat!

  • 13:36 10. Februar 2017.

    kaj pa zna

  • 07:20 10. Februar 2017.

    Prosim brez žalitev,vsak lahko dela kaj zna,pa tako tudi Tina

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.