Tina: "Moje perilo za Švicarje preveč seksi"

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Tina Maze na švicarsko pritožbo glede njenega spodnjega perila v šali odgovarja: "Na naslednji tekmi bom nastopila brez perila, tako ali tako je dovolj toplo." Andrea Massi se je odzval na izjave Maruše Ferk.
Oglej si celoten članek

Tine Maze pritožba švicarske zveze glede njenega famoznega smučarskega spodnjega perila ni razbesnela. Pravzaprav obratno, izgleda, da je Korošica ni sprejela preveč obremenjujoče, ampak z obilno dozo humorja. "Očitno je za Švicarje moje spodnje perilo preveč seksi," se je pošalila za, pozor, švicarski portal blick.ch. Trikratna slovenska športnica leta je dodala, da se je na to temo rodilo že mnogo šal. Eden od njenih kolegov je tako predlagal, da bi tekmovala kar brez perila! "Na naslednji tekmi bom nastopila brez perila, tako ali tako je dovolj toplo," se je namuznila Tina, ki je na prvem treningu smuka v Cortini d'Ampezzo končala na 15. mestu (+1,40). Najboljši čas je postavila vodilna v skupnem seštevku Američanka Lindsey Vonn, za njo pa sta se uvrstili Italijanka Lucia Recchia (+0,38) in Američanka Stacey Cook (+0,43). Maruša Ferk je trening končala na 26. mestu (+2,28), Ilka Štuhec pa na 35. (3,04), poroča STA.

Massi želi več spoštovanja do Tine

Andrea Massi se je odzval na izjavo Ferkove, da za slabše smučanje niso vedno krive smuči in da se tu vidi, kdo lahko prenese poraz in kdo ne. "Tudi jaz bi se pri slalomu in superveleslalomu lahko izgovarjala na smuči in rekla, da ga drugače smučam dobro, a to preprosto ni res," je še povedala Ferkova za Ekipo.

"Morda je Maruša Ferk veliko bolj navajena porazov in slabih rezultatov kot Tina Maze. Naj se te tekmovalke enkrat za vselej začnejo zavedati, da smučajo lahko tudi zaradi Tininih rezultatov, ki jih ima že deset let. Ko bodo dosegle vsaj polovico tega, kar je doslej dosegla Tina, se bomo o tem lahko bolj konkretno pogovarjali. Svetujem jim, naj se naučijo malce več spoštovanja in hierarhije," se je za isti medij odzval Massi in ošvrknil tudi druga dekleta: "Ko se bodo naučila več skromnosti in spoštovanja do tistega, ki je dosegel določene rezultate, bo tudi sodelovanje postalo dobrodošlo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 23:36 12. Januar 2012.

    Ko bodo to kar je ona , naj jih z našo privolitvijo izsiljujejo do daske !

  • 23:34 12. Januar 2012.

    Ne serte ga z zvezo, kajti TINA MAZE je SLOVENIJI svoj vložek ODPLAČALA in bodite srečni , da reklamira SLO …

  • 23:30 12. Januar 2012.

    Tinca to nam deli! A tist klinčevski prepihljiv kombenizon pa moraš met na seb, a ne?<br />Takoj si buten še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.