Tina na SP z zastavo Sierra Leoneja

Foto: Žurnal24/prt scr uradne strani prvenstva
Foto: Žurnal24/prt scr uradne strani prvenstva
Organizatorjem svetovnega prvenstva v alpskem smučanju se je pripetila velika napaka, saj so na startni listi ob imenu Tine Maze pripeli kar zastavo afriške države Sierra Leone.
Oglej si celoten članek

Najboljša smučarka v svetovnem pokalu in ena prvih favoritinj današnjega superveleslaloma Tina Maze je imela na startni listi ob svojem imenu in priimku pripeto zastavo afriške države Sierra Leone.

Ali so Avstrijci le površni ali je šlo za provokacijo, še ni jasno, so pa organizatorji SP v alpskem smučanju v Schladmingu napako popravili in Črnjanki, pa tudi drugi slovenski smučarki Ilki Štuhec, spet dodelili slovensko zastavo.

Sierra Leone ima sicer po standardu ISO 3166 mednarodno veljavno kratico SL, Slovenija pa SI. Ali je ta podobnost zavedla sicer tako pedantne Avstrijce, ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 06:39 6. Februar 2013.

    No, saj stopnja korupcije je res pri nas takšna kot v afriški državi Sierra Leone.

  • 21:46 5. Februar 2013.

    Dokler bo v Sloveniji tako močno prisoten komunizem z vsemi temi že davno preživelimi totalitarnimi simboli,nas Eu ne bo preveč …

  • 18:41 5. Februar 2013.

    Daleč od tega da bi imel vsega na pretek. Imam pa minimalno plačo, torej imaš verjetno isto ali pa celo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.