Tina na zadnjem treningu s sekundo minusa

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Francoska alpska smučarka Marion Rolland je bila najhitrejša na četrtkovem zadnjem smukaškem treningu pred petkovo tekmo za svetovni pokal v kanadskem Lake Louisu, Slovenka Tina Maze pa je z zaostankom sekunde zasedla deveto mesto. Lindsey Vonn ni nastopila.
Oglej si celoten članek

Za Rolandovo sta se uvrstili Italijanka Daniela Merighetti (+0,18) in Avstrijka Anna Fenninger (+0,41). Slovenka Ilka Štuhec je zasedla 26. (+2,16), Vanja Brodnik pa 47. mesto (+4,17). V petek in soboto bosta na sporedu tekmi v smuku, v nedeljo pa v superveleslalomu.

Norvežan Aksel Lund Svindal je bil najhitrejši na zadnjem moškem smukaškem treningu pred petkovo tekmo za svetovni pokal v ameriškem Beaver Creeku. Za njim sta se uvrstila Francoz Guillermo Fayed (+0,18) in Italijan Siegmar Klotz (+0,36), od Slovencev pa je bil najboljši Andrej Šporn na 27. mestu. Za Svindalom je zaostal 1,82 sekunde.

Andrej Jerman je zasedel 44. (+2,50), Klemen Kosi 59. (+3,23), Boštjan Kline 62. (+3,72) in Tilen Debelak 68. mesto (+7,37), medtem ko je Rok Perko odstopil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.