Tina ne popušča: druga na drugem treningu

Foto: Reuters Maze svetovni pokal Meribel smuk drugi trening Francija Foto: Reuters Štuhec svetovni pokal Meribel smuk drugi trening Francija Foto: Reuters Maze svetovni pokal Meribel smuk drugi trening Francija Foto: Reuters Maze svetovni pokal Meribel smuk drugi trening Francija Foto: EPA Maze svetovni pokal Meribel smuk drugi trening Francija Foto: EPA Maze svetovni pokal Meribel smuk drugi trening Francija Foto: EPA Maze svetovni pokal Meribel smuk drugi trening Francija
Črnjanka Tina Maze je na drugem treningu smuka v francoskem Méribelu zasedla drugo mesto, za najhitrejšo, Avstrijko Regino Sterz, je zaostala 49 stotink sekunde. Tretja je bila Američanka Julia Mancuso (+0,78).
Oglej si celoten članek

Ilka Štuhec je dosegla 22. čas (+2,09), Vanja Brodnik, tretja Slovenka, pa je bila 45. (+4,34).
Slovenska smučarska zvezdnica Tina Maze je dokazala, da je ohranila izvrstno formo tudi po svetovnem prvenstvu v Schladmingu.

Prepričljivo vodilna v skupnem seštevku pokala v sezoni je v četrtek na prvem treningu dosegla najboljši čas in drugouvrščeno Norvežanko Lotte Smiseth Sejersted prehitela za 13 stotink sekunde.

Mazejeva je bila najhitrejša na četrtkovem prvem teningu v francoskem letovišču.

Svetovni pokal, Méribel, drugi trening smuka (Ž), rezultati:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.