Tina s snega na peščena igrišča

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Slovenska šampionka Tina Maze je bele strmine zamenjala za peščena igrišča, saj si je v Parizu ogledala finalni obračun med Američanko Sereno Williams in Rusinjo Marijo Šarapovo. ''Moč vedno zmaga. Lepa izkušnja,'' je zapisala Črnjanka.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook pariz eifflov stolp Najuspešnejša slovenska smučarka Tina Maze se te dni mudi v Parizu, kjer si je v družbi svoje mame ogledala finalni ženski obračun med Sereno Williams in Marijo Šarapovo. S 6:4, 6:4 se je zmage veselila Američanka, ki je s tem osvojila že 16. grand slam v svoji karieri, Mazejeva pa je uspeh ene izmed najboljših tenisačic vseh časov pospremila z besedami: ''Moč vedno zmaga.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • zic
    12:43 9. Junij 2013.

    super doživetje, sam sem si vedno želel kakšen hud tenis pogledat...upam, da bosta še današnji moški finale gledali

  • zic
    12:41 9. Junij 2013.

    imaš pravi nickname!?

  • 12:35 9. Junij 2013.

    a to je novica, če je šla na tribune Rolland Garrosa? Z mamo. ;-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.