Tina v spodnjem perilu in pancerjih

Foto: Facebook Tina Maze Foto: www.tinamaze.com Tina Maze Armani Foto: Žurnal24 Mystic nakit, Tina Maze
Tina Maze se je spet preizkusila kot model. Postala je novi zaščitni znak znamke Lange za leto 2014. Tina s poziranjem že skoraj tradicionalno obeleži začetek sezone, ki ji v tekmovalnem smislu tokrat ni uspel najbolje.
Oglej si celoten članek

Na reklamni fotografiji Tina Maze navdušuje le v spodnjem perilu in smučarski obutvi, krasijo pa jo tudi angelska krila. Tina je osma smučarka, ki je postala zaščitni znak znamke Lange.

To pa ni prvič, da se je naša smučarka podala v manekenske vode. Letos septembra je že drugo leto zapored posnela niz fotografij za oglasno kampanjo lastne kolekcije srebrnega nakita Zlatarne Celje (Lencia by Tina Maze). Leta 2011 je bila izbrana tudi za Armanijev EA7 model.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.