Tina žalostna, da je konec

Foto: EPA
Foto: EPA
Najboljša slovenska alpska smučarka je potegnila črto pod sezono, v kateri je dvakrat osvojila olimpijsko zlato.
Oglej si celoten članek

Letošnja sezona je bila za Tino Maze v nekaterih pogledih nadvse uspešna. Ponovno je odlično nastopala v vseh disciplinah v svetovnem pokalu, vrhunec pa doživela na olimpijskih igrah v Sočiju, s katerih se je vrnila z dvema zlatima kolajnama. A letos ji ni šlo vse po načrtih, po napovedanem profesionalnem razhodu z vodjo njene ekipe Andreom Massijem pa se spogleduje celo z upokojitvijo.

"To je bila najverjetneje najtežja sezona, odkar obstaja Team to aMaze. Tekmovati v vseh disciplinah terja veliko časa in ne dovoljuje medsezonskega treninga ali testiranja stvari, ki bi jih bilo treba popraviti. Tudi prave zime ni bilo, zdaj sem v Milanu in 22 stopinj Celzija, to ni normalno. Kakorkoli, konec je in vseeno mi je," je zapisala lanska dobitnica velikega kristalnega globusa.

"Rada vas imam vse! Tudi to je bila dobra izkušnja zame, počutim se srečna in hvaležna sem svoji ekipi, družini in prijateljem za vse razumevanje. Ni bilo lahko ... Ampak tudi težko ne ... Tukaj zaključujem. Nekoliko mi je žal, da je vsega konec. Sonce čaka name in na vas tudi. Želim vam prijetno pomlad. Vrnila se bom!" je Tina še zapisala ob koncu nove izjemno uspešne sezone.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:44 19. Marec 2014.

    Vrnila? Napaka! Odneha se, ko si na vrhu.

  • 15:54 19. Marec 2014.

    Res, sicer kapo ji dol..,ampak na koncu se je že tako matrala, DA JE VELIKA SREČA, DA JE KONEC.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.