Tini zastavite svoje vprašanje

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Milka, generalni sponzor slovenske šampionke Tine Maze, navijačem ponuja enkratno priložnost, da dvakratni olimpijski prvakinji zastavijo vprašanje po lastni izbiri.
Oglej si celoten članek

Navijači alpskega smučanja bodo lahko 13. marca ob 17.30 prek spletne strani Milkaskistars.com/livechat sodelovali v pogovoru s Tino Maze in slovenski šampionki zastavili vprašanje po lastni izbiri.

Uporabniki bodo lahko vprašanje dvakratni olimpijski prvakiniji zastavili v živo, lahko pa ga pripravijo vnaprej in oddajo v za to primerno mesto na omenjenem spletnem portalu. ''Se mi pridružite na pogovoru v živo?'' je na Facebooku zapisala Mazejeva. Pogovori s smučarskimi zvezdniki bodo kasneje dostopni na spletnem portalu YouTube.

  • Martin Schmitt (13. marec ob 15.30)
  • Tina Maze (13. marec ob 17.30)
  • Maria Höfl-Riesch (14. marec ob 14.00)
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.