Tinino poslednje sporočilo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Tina Maze je v slogu nekdanjega slovenskega šampiona Bojana Križaja končala svojo športno pot in se navijačem zahvalila za podporo, kritiko in izkazano čast.
Oglej si celoten članek

Najboljša slovenska smučarka Tina Maze je v Mariboru še zadnji nastopila pred domačimi navijači na tekmi svetovnega pokala in odšla med smučarske legende. Črnjanka je nastopila s številko 34 in po nekaj zavojih zapeljala s proge v objem svojemu trenerju in parnterju Andrei Massiju.

Nato je nadaljevala z vožnjo po pohorski strmini in pozdravljala navijače, pred ciljno črto pa odpela smuči in v slogu Bojana Križaja zakorakala v ciljno areno.

''Dragi moji, za mano je čudovit vikend, poln emocij. Hvala vam za podporo, razumevanje, množično srečo, veselje in navijanje. Občutek , ko lahko v enem trenutku množico pripelješ do podobnih emocij, je zelo močan in kar kliče po še. Tega se ne naveličaš nikoli,'' je v zapisu na družabnem omrežju Facebook sporočila Mazejeva.

''Hvala , da ste mi sledili, se veselili z mano, me podpirali, kritizirali, častili, in mnogo drugega. Karkoli, kjerkoli, zaradi tega ali onega vsekakor.......BILO JE LEPO! Pa še ena slikca iz ciljne arene z NAJBOLJŠO ekipo na svetu,'' je dodala slovenska šampionka.

Hvala tudi tebi, Tina, in veliko sreče pri nadaljnjih projektih!

xxx

PREBERITE ŠE:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.