Tisoči so se poslovili od Morosinija

Foto: Reuters Piermario Morosini Foto: Reuters Piermario Morosini Foto: Reuters Piermario Morosini Foto: Reuters Piermario Morosini Foto: Reuters Piermario Morosini di natale Foto: Reuters Piermario Morosini muntari Foto: Reuters Piermario Morosini Foto: EPA Piermario Morosini Foto: EPA Piermario Morosini Foto: EPA Piermario Morosini
Tisoči žalujočih so se na ulicah njegovega domačega Bergama in v eni tamkajšnjih cerkva poslovili od Piermaria Morosinija, italijanskega nogometaša Livorna, ki se je pretekli teden zgrudil na igrišču in umrl.
Oglej si celoten članek

Cvetje, klubski šali, nogometni čevlji, zastave s sporočili, kot je Adijo, Moro, vedno boš v naših srcih, so okrasili njegov spomin. Številni so se želeli dotakniti krste s truplom 25-letnega nekdanjega mladega italijanskega reprezentanta. "Njegova smrt ni bolečina le za njegovo družino, ampak za celo mesto in Italijo," je dejal Gianpietro Foschi iz Bergama.

Morosini je omedlel v soboto na tekmi Serie B med Livornom in Pescaro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.