Tista, ki je zavrnila Messija

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Splet je obšel posnetek, kako Lionel Messi klepeta s Sabrino Ravelli, argentinsko lepotičko in bivšo ljubeznijo Nerija Cardoza. In ne le klepeta, ampak osvaja, je povedala in mu dala - košarico.
Oglej si celoten članek

Zloglasni VIDEO in mini Sabrinina GALERIJA.

"V Leu sem videla prijatelja, nato pa se je začelo. Povabil me je na video klepet in začel spraševati: 'Kako si, najlepše dekle pred kamero? Obrni se, rad bi te videl.' Kar je napravil, je ogabno. Resno zvezo imam že eno leto, on pa tega ne more dojeti. Očitno je eden tistih moških, ki jim ženske vedno rečejo da," je Sabrina Ravelli povedala v priljubljeni argentinski oddaji Viviana Canosa. Odzval pa se je tudi Leo Messi: "Razjezila si me in zdaj gradiš popularnost na mojem imenu."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.