To bodo Srbi naredili z darilom predsednika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Srbski nogometaši bodo Vučićevo nagrado namenili v dobrodelne namene.
Oglej si celoten članek

Srbski nogometaši so se odločili, da bodo nagrado v višini milijona evrov, ki jim je bila obljubljena za uvrstitev na svetovno prvenstvo v Katarju leta 2022, namenili v dobrodelne namene za zdravljenje bolnih otrok.

Visoko nagrado v višini milijona evrov je nogometašem pred odhodom v Lizbono obljubil predsednik Aleksandar Vučić, če se bodo neposredno uvrstili na prvenstvo. To je nogometašem z golom Aleksandra Mitrovića v 90. minuti tekme in z zmago tudi uspelo. 

Vlada Ane Brnabić je v ponedeljek obljubo spremenila v uradno odločitev. Vsota v višini milijona evrov v dinarski protivrednosti je bila nakazana na račun srbske nogometne zveze.

Srbski nogometaši pa so se, tudi na poziv srbske javnosti, odločili, da bodo denar namenili za dobrodelnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:41 16. November 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.