"To je bilo sr..., a sem moral pristati"

Foto: Epa
Foto: Epa
Prestopni rok se ni končal po željah prvega moža na klopi Barcelone.
Oglej si celoten članek

Barcelona je v zadnjih trenutkih prestopnega roka ostala brez francoskega reprezentanta Antoina Griezmanna, ki se je vrnil v vrste madridskega Atletica, v zameno pa je iz Seville prpeljala Luuka de Jonga.

"Komaj nam je uspelo najti zamenjavo za Griezmanna. Bilo je to sr...e, vendar sem vedel, da bo njegov odhod popravl finančno stanje kluba. Samo zaradi tega sem pristal na njegov odhod," je o koncu prestopnega roka izjavil Barcelonin trener Ronald Koeman.

Griezmann se je v Atletico zaenkrat vrnil kot posojen nogometaš, za kar so rojiblancos morali odšteti 10 mlijonov, če pa bo nastopil na vsaj 50 odstotkov vseh tekem, ga bo madridski klub moral odkupiti za 40 milijonov. Vsota prestopa bi bila tako trikrat manjša kot takrat, ko je Francoz pred dvema letoma odhajal v nasprotno smer.

Foto: Epa ronaldo koeman

Zaradi slabega finančnega položaja je že prej Barcelono zapustil Lionel Messi. "Njegov odhod je bil zelo velik udarec, saj so bili vsi naši načrti povezani z njm, sam pa je bil zelo motiviran in dobro pripravljen. Niso izgubili le Lea, ampak simbol kluba," je še dejal nizozemski trener in napovedal, da bodo zdaj priložnost dobili mlajši nogometaši.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:02 10. September 2021.

    klubi prezivijo od pordaje vstopnic, in predvsem dresov, zog ter televizijskih pravic.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.