To je bratska ljubezen!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Angleški nogometni zvezdnik ni mogel ostati hladen.
Oglej si celoten članek

V sredo zvečer je Tottenham Hotspur po streljanju enajstmetrovk izpadel iz FA pokala. Boljši je bil Norwich City, potem ko je bil po 90 oziroma 120 minutah izid 1:1.

"Ostrogam" v letošnji sezoni ne gre najbolje, kljub zamenjavi Mauricia Pochettina z Joséjem Mourinhem sredi tekmovalnega obdobja.

V Premier League so izven prve četverice, po izpadu iz FA pokala pa jim kot edina možna lovorika preostane Liga prvakov, kjer pa bodo na gostovanju pri RB Leipzigu lovili zaostanek 0:1 s prve tekme.

Prvenec Slovenca Iličić s fantastično popotnico, zmaga tudi za Kampla

Na sredini tekmi proti "kanarčkom" so si nekateri domači navijači dali duška ob slabi predstavi njihovih ljubljencev. Na tapeti je bil tudi angleški reprezentančni vezist Eric Dier.

Foto: Profimedia Eric Dier

Brat slednjega je bil med občinstvom in Dier je, verjetno med izvajanjem enajstmetrovk, očitno opazil, da je njegov sorojenec žrtev žaljivk nekaterih navijačev.

Po koncu srečanja je Dier pokazal, koliko mu pomeni družina. Preskočil je ograjo in se v teku podal na tribuno, da bi zaščitil brata. 

Bilo je nekaj prerivanja, a so hitro posredovali varnostniki in preprečili večji incident.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:23 6. Marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.