To je Brazilija: navijačica norela po golu Bahie

Navijačica brazilskega kluba Bahia je ob proslavljanju izjemno pomembnega zadetka svojega kluba navdušila gledalce pred televizijskimi zasloni.
Oglej si celoten članek

Na nedeljski večerni tekmi je aktualni brazilski prvak Cruzeiro gostil Bahio, ki je nepričakovano slavila in si z zmago 2:1 zagotovila obstanek. V infarktnem zaključku tekme je odločilni gol zabil Anderson Talisca in začel delirij med (pretežno ženskim) delom gostujoče tribune, kjer je še posebej izstopala privlačna temnolaska.

Več kot očitno goreča navijačica "trikolorjev" iz Salvadorja je povsem ponorela in ob vzklikanju "Bahia, Bahia" poskušala poljubiti majico svojega moštva, a je kamera ujela več, kot je morda želela pokazati ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.