To je Edo Murić odgovoril Grobarjem, ki so ga med tekmo grdo žalili

Foto: Facebook Edo Murić je za Partizan igral med letoma 2014 in 2016.
Foto: Facebook Edo Murić je za Partizan igral med letoma 2014 in 2016.
Slovenski košarkar Edo Murić je na svojem Instagram profilu objavil sporočilo namenjeno navijačem Partizana.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski reprezentant Edo Murić je bil junak Cedevite na tekmi proti Partizanu, ko je v ključnih trenutkih zadel odločilno trojko za zmago Zagrebčanov. Zadeto trojko je nato tudi proslavil ter pri tem naletel na neodobravanje navijačev svoje nekdanje ekipe, ki so aktualnemu evropskemu prvaku začeli žvižgati ter ga žaliti.

Murić, ki je tekmo končal s 13 točkami, se je v svoji izjavi po tekmi dotaknil žaljenja s strani Grobarjev, navijaške skupine Partizana: "Moram priznati, da sem imel čuden občutek, že dolgo nisem čutil česa takega kot pred današnjo tekmo. Veseli me, da sem se vrnil v Pionir ter da sam videl vse te navijače. To kar se je zgodilo na koncu... Meni je zelo žal, da so ljudje, za katere sem dal vsak atom moči, za katere sem dal dvesto odstotkov od sebe na vsaki tekmi, da so me žalili, toda takšen je posel, j**i ga."

Prestop Član zlate reprezentance ima nov klub

Zdaj pa se je aktualni evropski košarkarski prvak oglasil še na svojem Instagram profilu, kjer se je poizkusil opravičiti za proslavo trojke, ki je zapečatila usodo črno-belih: "Trojko sem proslavil, ker je bila pomembna za mojo ekipo, Cedevito, in nikakor zaradi tega ker je bila proti Partizanu! Partizanu sem vedno želel vse najboljše in vedno sem navijal za njih in to se zagotovo ne bo spremenilo zaradi teh, ki me žalijo."

Foto: Instagram Edo Murić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:20 29. December 2018.

    A to v slovenscini ne bi mogel napisat

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.